Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Aspergewijn 2017
de lekkerste wijn bij asperges

Het aspergeseizoen is begonnen. Heerlijk! Ook dit jaar vinden culinaire lekkerbekken de beste culinaire combi in Noordbroek: asperges vers van het land met een exclusieve bijpassende wijn. Nadat Tuinbouwbedrijf Meinardi onlangs de eerste asperges van het Nederlandse seizoen oogstte, kwam buurman Jos Beeres met bijpassende wijnen op de proppen. Twee wijnen zijn uitgeroepen tot aspergewijn van het jaar, een andere klassieker kan niet achterwege blijven. Het seizoen is geopend!

Tip: hier vindt u een rijke collectie smaakvolle gerechten met asperges.

1

Cierna Gewürztraminer-Chardonnay 2016

Wijn uit Spanje - Somontano

Originele blend van Gewürztraminer & Chardonnay van Bodegas Sommos uit Somontano, gelegen aan de voet van de Pyreneën. De wijn heeft geen houtrijping gehad, maar wel batonnage. Dat is het dagelijks doorroeren van de neergeslagen gistcellen in de wijn, waardoor deze wat ronder en boteriger wordt.

Normale prijs € 6,95

Vanaf 12 flessen € 6,40 per fles

Klassieke schoonheid; zacht en soepel.

2

Klipfel Pinot Blanc 2015

Wijn uit Frankrijk - Elzas

Het wijnhuis Klipfel werd opgericht in 1824 door Martin Klipfel. Dit is een familiebedrijf van 40 ha wijngaarden in eigendom, waarvan 15 hectare Grand Cru Kirchberg de Barr, waaronder de befaamde Clos Zisser, de Kastelberg en Wiebelsberg Andlau.

Normale prijs € 7,65

Vanaf 12 flessen € 7,05 per fles

Huib Meinardi (tuinbouwbedrijf Meinardi) en Wietze Snaak (Jos Beeres Wijnkoperij).

Even geduld a.u.b.