Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Business Class wijn

De Business Class wijnen zoals besproken met Harry Mens. Bestel de wijnen gemakkelijk online, of bel tijdens kantooruren met het team van Jos. Veel wijnplezier gewenst!

Wijn van de Week: Di Lenardo Vino Rosso Ronco Nolè

Di Lenardo maakt niet alleen uitstekende witte, maar ook mooie rode wijnen. De Friulistreek richtte zich vroeger vrijwel uitsluitend op wit, maar de regio blijkt ook heel geschikt te zijn voor verfijnd en elegant rood. Het resultaat is een verleidelijke wijn met een heerlijke nuance van romig eiken. Ronco Nolè matcht goed met diverse gerechten, maar is ook heel geschikt om zo te drinken. Nu voor de speciale aanbiedingsprijs van € 9,95 per fles (normaal € 11,60).

Ook interessant voor u

6 heerlijke wijnflessen met informatieboekje én boek van Tonny Eyk!

1

Najaarswijnen proefpakket

Het Najaarswijnen Proefpakket van Jos Beeres - een feest voor het najaar. Zes heerlijke flessen smaakvolle najaarswijnen, speciaal voor u geselecteerd. Een heerlijke bubbel, twee succesvolle witte wijnen en ten slotte drie lekkere rode wijnen.

    Toon alle producten
2

Dinerkist (6 flessen in luxe kist)

Speciaal voor u samengesteld; Een houten kist gevuld met de lekkerste dinerwijnen. Van iedere soort 1 fles: Casabianca Prosecco Millesimato, Pedroncelli Chardonnay, Pazo Barrantes Albariño, Thuerry l'Exception rouge, Enira Bessa Valley, Trentham Taminga.

Lekkere wijnselectie speciaal voor u geselecteerd

3

Proefpakket Lekkere Wijnen

Dit proefpakket is een rijke verzameling van zes smaakvolle wijnen. Ideaal om te geven, maar ook fantastisch om zelf te drinken. Wordt geleverd met een folder met wijn- spijsinformatie.

    Toon alle producten

Om zelf van te genieten, of om iemand mee te verrassen!

4

Proefpakket Château Thuerry

Zes prachtige flessen van Château Thuerry in een voordelig proefpakket. Voor uzelf, of om iemand cadeau te geven!

    Toon alle producten
Even geduld a.u.b.