Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Business Class wijn

De Business Class wijnen zoals besproken met Harry Mens. Bestel de wijnen gemakkelijk online, of bel tijdens kantooruren met het team van Jos. Veel wijnplezier gewenst!

Wijn van de week: Vivanco Rioja Reserva

Deze week is Vivanco Rioja Reserva Wijn van de Week. Deze prachtige reserva wordt gemaakt als ware het een grand cru. Alleen het allerbeste deel van de tempranillo- en graciano druiven wordt licht gekneusd. Dit gaat vervolgens, zonder het schadelijke pompen maar met behulp van zwaartekracht, naar foeders van Frans eikenhout. Na de gisting rijpt de reserva nog vierentwintig maanden in een mix van Frans en Amerikaans eikenhout. Eenmaal gebotteld rust de wijn nog vierentwintig maanden in de kelders voordat Vivanco de wijn verkoopt. Een prachtige rode rioja: verfijnd en complex, maar ook heel toegankelijk van smaak en door verschillende wijnschrijvers zeer hoog gewaardeerd.

Nu voor de speciale aanbiedingsprijs van € 12,95 per fles (normaal € 15,95). Bestelt u 6 flessen of meer? Dan krijgt u een prachtig cadeau van Jos.

Ook interessant voor u

6 heerlijke wijnflessen met informatieboekje én boek van Tonny Eyk!

1

Najaarswijnen proefpakket

Het Najaarswijnen Proefpakket van Jos Beeres - een feest voor het najaar. Zes heerlijke flessen smaakvolle najaarswijnen, speciaal voor u geselecteerd. Een heerlijke bubbel, twee succesvolle witte wijnen en ten slotte drie lekkere rode wijnen.

    Toon alle producten
2

Dinerkist (6 flessen in luxe kist)

Speciaal voor u samengesteld; Een houten kist gevuld met de lekkerste dinerwijnen. Van iedere soort 1 fles: Casabianca Prosecco Millesimato, Pedroncelli Chardonnay, Pazo Barrantes Albariño, Thuerry l'Exception rouge, Enira Bessa Valley, Trentham Taminga.

Lekkere wijnselectie speciaal voor u geselecteerd

3

Proefpakket Lekkere Wijnen

Dit proefpakket is een rijke verzameling van zes smaakvolle wijnen. Ideaal om te geven, maar ook fantastisch om zelf te drinken. Wordt geleverd met een folder met wijn- spijsinformatie.

    Toon alle producten

Om zelf van te genieten, of om iemand mee te verrassen!

4

Proefpakket Château Thuerry

Zes prachtige flessen van Château Thuerry in een voordelig proefpakket. Voor uzelf, of om iemand cadeau te geven!

    Toon alle producten
Even geduld a.u.b.