Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op beoordeling

Sponsoring Jos Beeres Wijnkoperij

JOS ondersteunt en stimuleert diverse evenementen en acitiviteiten. 
Vanaf het begin dat WietzeSnaak Jos Beeres Wijnkoperij overnam, is sponsoring een belangrijke pijler van de bedrijfvoering. ' We willen een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving en een langdurende relatie met onze klanten, onze zakenrelaties en en onze medewerkers.' 

Sport

Voetbal

Voetbalvereniging ZNC

Sinds de zomer van 2018 prijkt de naam Jos Beeres Wijnkoperij / de Beereshoeve op het shirt van het eerste elftal van voetbalvereniging ZNC. Jos Beeres was al een tijdje sponsor van de club, maar breidde die samenwerking uit naar een hoofdsponsorschap.

Voetbalvereniging Siddeburen

VV Siddeburen is een bloeiende voetbalvereniging in de gemeente Midden Groningen. De club heeft een bloeiende jeugd-  en senioren afdeling. Naast de prestatiegerichte doelstellingen is het recreatieve voetbal en het sociale aspect een belangrijk speerpunt. De vereniging is opgericht in 1935 en al bijna 85 jaar actief in het amateurvoetbal.

Zaalvoetbal V & Z Veendam

 

Schaatsen

 

Jeu des Boules

Speciaal voor de omgeving heeft Jos Beeres een Jeu des Boules aangelegd waar vrij gebruik van kan worden gemaakt.

 

Overig:

Pronkjewailpad

Dat Groningen een gastvrije provincie is weten we al lang, maar met behulp van het Pronkjewailpad wordt dat nogmaals extra benadrukt. Stap voor stap ga je Groningen en de Groningers ontmoeten, je gaat hun verhalen horen, hun gebruiken ontdekken en kennismaken met de noordelijke gastvrijheid.

Lekker Noordbroek

Lekker Noordbroek is hét culinaire festival voor jong en oud met foodtrucks, streekproducten, muziek en veel meer. Elk jaar wordt het terrein omgetoverd in een culinair walhalla waar je heerlijk kunt genieten, ontdekken en beleven.

OBS de Tandem

De Tandem is samen met de GGD, de peuterspeelzaal Timpaan en Kindercentrum Poko Loko ondergebracht in het multi functioneel centrum "Het Kwartet". Door de combinatie van school en opvang is obs De Tandem en de wisselwerking tussen thuis, opvang en school méér dan een school. Wij bieden een sfeer van veiligheid en vertrouwen waarin wij het kind begeleiden, ondersteunen en stimuleren.

Brouck Rock

Goeidageem! Wij, Marcel ter Veer (Ter Veer Licht en Geluid) en Annelies Vermue (Boerderijcafé Mausel) hebben de handen ineengeslagen, de organisatorische koppen bij mekaar gestoken en besloten er voor te gaan! Jaa, wat is er nou mooier dan een eigen ROCK festivalfeest in Noordbrouk! Ein-de-lijk ons eigen feestje in BROUK! We gaan er alles aan doen om een fantastische avond neer te zetten! Een ouderwets gezellige, vrolijke en opgewonden høk- avond, dat is waar wij voor gaan! Wie is voor?! Verenigt u!

Tevens sponsort Jos:

Wilt u, of uw vereniging ook in aanmerking komen door sponsoring door Jos Beeres Wijnkoperij, stuur dan een e-mail en motivatie naar info@josbeeres.nl.

N.B: wij werken met een jaarplanning.

Even geduld a.u.b.