Wijnproeverij "Proeven aan de Kust"
17 november - Hotel Huis ter Duin te Noordwijk

Proeven aan de Kust: dé wijnproeverij van Jos Beeres Wijnkoperij in Noordwijk. De statige Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin vormt ook dit jaar het decor voor een sfeervolle en smakelijke wijnproeverij, waar meer dan 150 flessen geopend staan om ontdekt te worden. Op deze ontdekkingstocht door de wereld van wijn ontmoet u vele wijnmakers die u alle ins en outs zullen vertellen over hun wijnen. Tijdens "Proeven aan de Kust" treft u onder meer wijnmakers uit Frankrijk, Italië en Spanje. Maar ook landen uit de 'nieuwe (wijn)wereld' zijn vertegenwoordigd, met wijnhuizen uit Argentinië, Chili en zelfs Australië. Kortom, een feest voor de wijnliefhebber.

Jos Beeres Wijnkoperij biedt u de kans om op 17 november, 150 van de lekkerste wijnen uit ons assortiment te proeven. Van rood tot rosé, van wit tot mousserend, alles komt voorbij tijdens de proeverij. De proeverij staat onder muzikale begeleiding van niemand minder dan Tonny Eyk. Naast het team van JOS, dat uiteraard aanwezig zal zijn, zal er ook een groot aantal wijnmakers voor u klaarstaan. U krijgt dus de uitgelezen kans voor een meet and greet met deze wijnkunstenaars. "Proeven aan de Kust" vindt plaats op zondag 17 november van 13.00 tot 18.00 uur op de mooiste locatie aan de Nederlandse kust. De kosten van dit exclusieve evenement bedragen € 10,- per persoon*. 

  • zondag 17 november
  • 13:00 tot 18:00 uur (aansluitend optioneel dineren in Latour met de wijnmakers)
  • entree is € 10,- per persoon*

* inclusief gratis parkeren, meer dan 150 te proeven wijnen, hapjes tijdens de proeverij & sfeervol pianospel van Tonny Eyk.

Proeven aan de Kust (wijnproeverij) - 2019

Op de mooiste plek aan de Nederlandse kust vormt de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin het decor van een unieke wijnproeverij.

Datum
17-11-2019
Tijd
13:00 uur tot 18:00 uur
Locatie
Koningin Astrid Boulevard 5, Noordwijk
Prijs
€ 10,00

Lees verder en aanmelden

Proeven aan de Kust (wijnproeverij + diner bij Restaurant Latour) - 2019

Op de mooiste plek aan de Nederlandse kust vormt de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin het decor van een unieke wijnproeverij.

Datum
17-11-2019
Tijd
13:00 uur tot 22:00 uur
Locatie
Restaurant Latour, Koningin Astrid Boulevard 5, Noordwijk
Prijs
€ 80,00

Lees verder en aanmelden
Even geduld a.u.b.