Overzichtsproeverij Oostenrijkse wijnen in Huis ter Duin

Zaterdagmiddag 23 februari organiseert Jos Beeres Wijnkoperij i.s.m. Grand Hotel Huis ter Duin een prachtige wijnproeverij met Oostenrijkse wijnen. Wijnkoper Wietze Snaak en vinoloog Karel Elhorst laten u de pareltjes uit de Oostenrijkse wijngaarden proeven. Geniet van deze heerlijke kwaliteitswijnen en ontdek uw favoriete smaak! Deelname aan de proeverij is kosteloos (aanmelden is wel verplicht). De wijnproeverij duurt van 14.00 tot 17.30 uur.

4-gangen lunch in Restaurant Latour

Voorafgaand kunt u genieten van een heerlijke 4-gangen lunch in Restaurant Latour (ook in Huis ter Duin). Sterrenchef Marcel van Lier en sommelier Stan Kerckhoffs verrassen u met de heerlijkste Oostenrijkse wijn-spijs combinaties. U betaalt slechts € 50,00 per persoon (aperitief, viergangenlunch, luxe wijnarrangement en tafelwater). De lunch duurt van 12.30 tot 14.30 uur.

Ontdek Oostenrijk (wijnproeverij zonder lunch)

Datum
Locatie
Koningin Astrid Boulevard Boulevard 5, Noordwijk

Op de mooiste plek aan de Nederlandse kust vormt Grand Hotel Huis ter Duin het decor van een unieke Oostenrijke wijnproeverij. Het lekkerste wat de Oostenrijkse wijnwereld te bieden heeft, staat voor u klaar op geproefd te worden. 

Schuif aan bij de 4-gangen lunch bij restaurant Latour
Voorafgaand aan de proeverij bestaat er de mogelijk om te genieten van een heerlijk 4-gangen lunch verzorgd door restaurant Latour. De kosten van de lunch bedragen € 50,00 inclusief tafelwater en mokka servies à 65 euro. 

Prijs per persoon: Gratis


Inschrijven

Geen vrije inschrijfdatum meer
Even geduld a.u.b.