Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

toro

Denominación de Origen voor krachtige rode wijnen uit Noord-Spanje; de naaste buur van het witte Rueda. De wijn uit Toro komt van geïsoleerde wijngaardpercelen in een vlakke en bijna lege omgeving. Hij wordt gemaakt van een lokale variant van de tempranillo, de tinto de toro. Vaak gaat het daarbij om zeer oude, authentieke stokken die hun eigen wortels nog hebben, omdat er in de diepe zandbodem geen risico op druifluis is – de meeste druivenstokken in Europa zijn vanwege dat risico op wortelstokken geënt die resistent zijn tegen de druifluis. Het extreme klimaat zorgt voor lage opbrengsten en krachtige, rijpe, warmbloedige wijnen.


1

Cermeño Toro Malvasia 2017

Wijn uit Spanje - Toro

Fruitige, milddroge witte wijn uit Spanje, met een heerlijk frisse smaak. Lekker als aperitief, maar ook een goede begeleider van visgerechten of asperges.

Normale prijs € 6,85

Vanaf 12 flessen € 6,30 per fles

2

Cermeño Toro Tinta de Toro 2016

Wijn uit Spanje - Toro

Fruitige, frisse en krachtige rode wijn uit Spanje, met veel aroma: leer, vuursteen en rood fruit. De soepele smaak combineert uitstekend met gegrild vlees en kruidige stoofschotels.

Normale prijs € 6,85

Vanaf 12 flessen € 6,30 per fles

3

Gran Cermeño Toro Crianza 2014

Wijn uit Spanje - Toro

Spaanse, op eikenhout gerijpte rode wijn met een verleidelijke geur en een krachtige, volle en soepele smaak. Lekker bij gekruid, gegrild vlees, maar ook heerlijk om zo te drinken.

Normale prijs € 9,80

Vanaf 12 flessen € 9,00 per fles

4

Liberalia Toro Cero 2017

Wijn uit Spanje - Toro

Originele, eikengerijpte Spaanse rode wijn met een intens aroma van vanille, eikenhout, zoet rood fruit en karamel. De smaak is zacht, soepel en elegant. Heerlijk bij diverse rijke vleesgerechten en gevogelte.

Normale prijs € 14,75

Vanaf 12 flessen € 13,55 per fles

Even geduld a.u.b.