Spaarpunten catalogus

Producten uit deze catalogus kunt u uitsluitend verkrijgen door inwisseling van spaarpunten. De catalogus wisselt regelmatig en wordt verder uitgebreid.

Let op! Wijn bestellen in combinatie met een product uit de catalogus kan een dag langer duren om te verwerken. Toch uw wijn morgen in huis? Bestel dan uw
cadeau los van de wijn. 

U bent niet ingelogd, login om product uit de spaarpunten catalogus te bestellen

Online wijnproeverij met Wietze Snaak (max 4 pers.)

Een wijnproeverij is een ervaring en een beleving. Bij Jos Beeres Wijnkoperij kunt u nu sparen voor een heuse online wijnproeverij, onder begeleiding van niemand minder dan Wietze Snaak. U zal worden meegenomen op reis door diverse landen en komt terecht in de meest fantastische wijngebieden.

€ 400,00 per proeverij 3200 punten

Nova Wijnklimaatkast voor 8 flessen

Uw eigen wijnkelder in huis halen? Dat is nu mogelijk met de luxe klimaatkast, geschikt voor het opslaan van acht flessen. Een klimaatkast is een koeler die u kunt instellen op een gewenste temperatuur, vaak rond de 12 a 14 graden.

€ 300,00 per klimaatkast 2400 punten

Exclusieve rondleiding met proeverij bij Cantine Due Palme (max 4 pers.)

Let op! exclusief reis- en verblijfkosten. U kunt nu sparen voor een exclusieve rondleiding bij Cantine Due Palme. Helemaal in de hak van de laars van Italië, dicht bij Brindisi in de streek Salento (regio Puglia), ligt Cantine Due Palme.

€ 250,00 per rondleiding 1600 punten

Exclusieve rondleiding met proeverij bij Marqués de Murietta (max 4 pers.)

Let op! exclusief reis- en verblijfkosten. U kunt nu sparen voor een exclusieve rondleiding bij Marqués de Murietta. Het Spaanse wijnbedrijf Marqués de Murrieta behoord tot de top van Rioja en is een levendig voorbeeld van de versmelting van traditie en vernieuwing. De bodega heeft zo'n 300 hectare aan wijngaarden en teelt daarop druiven als tempranillo, garnacha, graciano en mazuelo voor de rode wijnen, en viura voor de witte wijn.

€ 250,00 per rondleiding 1600 punten

Exclusieve rondleiding met proeverij bij Domaine Fernand Engel (max 4 pers.)

Let op! exclusief reis- en verblijfkosten. U kunt nu sparen voor een exclusieve rondleiding bij Domaine Fernand Engel. Zo'n beetje midden in de Elzas ligt familiebedrijf Fernand Engel. Het domein is gevestigd in een prachtig pand in het dorp Rorschwihr, met in de tuin een standbeeld van, inderdaad, een engel. Deze energieke familie bewerkt in totaal 62 hectare wijngaarden, waaronder die van het plaatselijke kasteel Meyerhof.

€ 250,00 per rondleiding 1600 punten

Business Class voor-en achter de schermen (meet & greet Harry Mens, max 2 pers.)

Hoe leuk is dat! Een kijkje, een voorproefje en meer van dat. U bent te gast bij Business Class op de dag van de opname( zaterdag), in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

€ 125,00 per rondleiding 1000 punten

Spel Monopoly

Er kan maar één winnaar zijn bij Monopoly. Ben jij degene die straks alles bezit? Dit is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te behalen.

€ 44,95 per stuk 450 punten

Cooling sleave Nivarius

Leuke sleave voor je fles wijn om deze op warme zomerdagen of een mooi gedekte tafel koel te houden.

€ 20,00 per fles 400 punten

Logisch Logistiek, een rondleiding (max 1 pers.)

Ons logistieke-proces is natuurlijk iets waar de meeste mannen van smullen. Een wagenpark, magazijnen vol met wijn, het inslagproces, de douanecontrole, heftrucks en alles wat komt kijken om het doosje bij u als consument af te leveren.

€ 50,00 per rondleiding 400 punten

Spel Stef Stuntpiloot

Met Stef Stuntpiloot wordt het gegarandeerd een hilarische bedoening. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok. Kun jij jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig? Druk op tijd op de arm zodat Stef weer omhoog vliegt en jouw kippen mist, maar probeer hem tegelijkertijd zo te lanceren dat de kippen van je medespelers wel sneuvelen.

€ 34,95 per stuk 350 punten

Spel Risk Junior

In Risk Junior is het doel eenvoudig, probeer om de landen van tegenstanders te veroveren en vernietigen en je eigen leger verder uit te breiden. Afhankelijk van de dobbelstenen wordt bepaald wie het gebied heeft veroverd of juist moet verlaten.

€ 28,95 per stuk 350 punten

Wijnkoeler Thuerry steen

prachtige Terracotta stenen koeler van Chateau Theurry

€ 35,00 per fles 300 punten

€ 17,50 per fles 300 punten

Vacu Vin Kurkentrekker Single Pull

Haalt alle kurken uit de fles in één vloeiende en perfecte verticale beweging.  De grip bevat een foliesnijder en kroonkurkopener. Het openen van wijnflessen is een plezier met deze premium kurkentrekker.

€ 35,00 per stuk 280 punten

€ 15,00 per tasje 250 punten

Boek: Met liefde geschonken

Een boek met handige en vrolijke tips over wat voor drank te schenken op welk moment. Schenken kan immers op 2 manieren: I: de gastheer of vrouw die wijnen of andere dranken schenkt bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft en bij maaltijden op officiële feestdagen.

€ 15,00 per boek 225 punten

Spel Wie is Het

Raad wie tegenover jou zit door slimme vragen te stellen. Jouw tegenstander weet ook niet wie jij bent. Wie kan met het minste aantal vragen de geheimen van zijn tegenstander ontdekken?

€ 24,95 per stuk 200 punten

Wine Collar stainless steel

Roestvrijstalen wijnkraag. Plaats rond de hals van de wijnfles. De kraag vangt elke druppel op die door de fles stroomt. Voor perfect schenken zonder te druppelen.

€ 10,00 per stuk 175 punten

Boek: in Vino Vrolijkheid

"Een gebottelde wijn moet lekker smaken, een gepubliceerd boek moet lekker lezen." Vinpressionist Hubrecht Duijker reist al 45 jaar door de wereld van de wijn, schreef meer wijnboeken dan wie ook en stond aan de wieg van de opleiding voor vinoloog.

€ 12,00 per boek 95 punten

PULL IT 3 piece corkscrew set wijn opener

Luxe zwarte kurkentrekker set. Plaats de opener gemakkelijk op de kurk en trek de hendel aan, zo is het wel heel gemakkelijk om kurken te trekken! Inclusief foliesnijder.

€ 15,00 per stuk 78 punten

Even geduld a.u.b.