Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaakprofiel

Daniël Korringa

klantenservice

Door de jaren heen heb ik bij Jos Beeres vele kanten van het bedrijf gezien. In het verleden als bezorger en logistiek medewerker leerde ik ons brede assortiment goed kennen. Tegenwoordig ontferm ik mij over de inkoop en verkoop van onze wijnen vanuit het kantoor in Groningen. De kans is groot dat u mij te spreken krijgt wanneer u belt voor een bestelling of een vraag, ik help u graag!

Marsha Lenstra

office manager

Ik ben opgegroeid in de stad Groningen, kom uit een ondernemers gezin en werk al meer dan 24 jaar in de drankenbranche. Bij Jos Beeres ben ik verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Ik ben een schakel tussen het personeel en het management. Met een oplossingsgerichte instelling zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen het team van Jos.

Tim de Klerk

online marketeer

Of het nu gaat om een e-mailcampagne, het automatiseren van processen, een video schieten voor social media... laat het maar aan Tim over! Als 'digital native' had hij al op zijn tiende een veelbezochte website, over jawel, de frequenties waarmee je hulpdiensten en vliegtuigen kon afluisteren met een scanner. Met zijn digitale gereedschapskist en brede online marketingkennis zorgt Tim er vandaag de dag voor dat wijnliefhebbers de mooiste wijnen zo gemakkelijk mogelijk thuis kunnen laten bezorgen via de website van Jos Beeres.

Diana Batema

administratie

Voor mij als geboren Groningse is het fantastisch om deel uit te maken van een team van een oer Gronings bedrijf. Drie dagen per week verzorg ik de administratie en ondersteun ik het management. Natuurlijk geniet ik ook van een goed glas wijn en kunt u mij – naast de administratieve zaken – ook tijdens de proeverijen tegenkomen. Proost op goede wijn!

Wietze Snaak

ondernemer

Op 17-jarige leeftijd, op 4 november 1997 als jongste winkelbediende begonnen bij Jos Beeres in het pand aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat (Groningen). Na veel reizen door diverse wijnlanden over de hele wereld – en ervaring op doen in het maken van wijn – de kans gegrepen om Jos Beeres 10 jaar later in 2007 over te nemen. Een schitterend product als wijn met handel combineren is ideaal. Als je ziet dat mensen succes hebben met onze ingekochte wijnen en daarvan genieten dan klopt het verhaal!

Even geduld a.u.b.