Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op beoordeling

Daniël Korringa

logistiek

Twee dagen in de week ben ik verantwoordelijk voor de bezorging in en om de stad Groningen. Daarnaast ben ik in Noordbroek actief met allerhande logistieke zaken. Terwijl ik zo bezig ben leer ik steeds meer over wijn.

Marsha Lenstra

office manager

Ik ben opgegroeid in de stad Groningen, kom uit een ondernemers gezin en werk al meer dan 24 jaar in de drankenbranche. Bij Jos Beeres ben ik verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Ik ben een schakel tussen het personeel en het management. Met een oplossingsgerichte instelling zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen het team van Jos.

Dylan Jongman

online marketeer

Begonnen als stagiaire marketing medewerker, nu combineer ik de online marketeer functie met de opleiding Commerciële Economie. Wekelijks houd ik mij bezig met o.a. de online vindbaarheid, social media en online uitstraling van Jos Beeres Wijnkoperij en de Beereshoeve.

Tim de Klerk

online marketeer

Dagelijks span ik mij in om al het moois van Jos zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen bij wijnminnend Nederland. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle activiteiten op de Beereshoeve in Noordbroek de nodige aandacht krijgen, want er valt genoeg te vertellen over Jos.

Diana Batema

administratie

Voor mij als geboren Groningse is het fantastisch om deel uit te maken van een team van een oer Gronings bedrijf. Drie dagen per week verzorg ik de administratie en ondersteun ik het management. Natuurlijk geniet ik ook van een goed glas wijn en kunt u mij – naast de administratieve zaken – ook tijdens de proeverijen tegenkomen. Proost op goede wijn!

Wietze Snaak

ondernemer

Op 17-jarige leeftijd, op 4 november 1997 als jongste winkelbediende begonnen bij Jos Beeres in het pand aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat (Groningen). Na veel reizen door diverse wijnlanden over de hele wereld – en ervaring op doen in het maken van wijn – de kans gegrepen om Jos Beeres 10 jaar later in 2007 over te nemen. Een schitterend product als wijn met handel combineren is ideaal. Als je ziet dat mensen succes hebben met onze ingekochte wijnen en daarvan genieten dan klopt het verhaal!

Even geduld a.u.b.