Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Daniël Korringa

logistiek

Twee dagen in de week ben ik verantwoordelijk voor de bezorging in en om de stad Groningen. Daarnaast ben ik in Noordbroek actief met allerhande logistieke zaken. Terwijl ik zo bezig ben leer ik steeds meer over wijn.

Dennis Vries

bedrijfsleider

Mijn kennismaking bij Jos Beeres was in een drukke Kerstperiode. Dit is mij en Jos zo goed bevallen dat ik al snel volledig werkzaam werd bij Jos Beeres Wijnkoperij. U zult mij geregeld aan de telefoon spreken wanneer u met Jos Beeres belt, en dan zal ik mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Mik Flik

verkoopmedewerker

Mij kan je overal tegenkomen in en om de Beereshoeve. Zo handel ik bestellingen af en zet deze klaar, werk in het magazijn, de winkel, de bed & breakfast, waar niet eigenlijk? Eén dag per week ga ik nog naar school. In de avonduren en in het weekend kan je me tegenkomen op een judomat, of ben ik iets anders actiefs aan het doen. Want stilzitten, daar houd ik niet van!

Wouter Stam

winkelmedewerker

U zult mij in de weekenden tegenkomen in de winkel en ik neem graag even de tijd voor u. Uit het ruime assortiment van Jos Beeres is er altijd een mooie wijn te vinden die past bij uw wensen. Tot ziens bij Jos Beeres.

Anouk van der Veen

winkelmedewerkster

Mijn naam is Anouk van der Veen. Ik ben geboren en getogen in Noordbroek. Ik ben studente Commerciële Economie en werk ik in de winkel van Jos. U zult mij hier op vrijdagen en zaterdagen aantreffen. Ik adviseer en help u graag, en hoop u te zien in onze prachtige winkel in Noordbroek.

Tim de Klerk

online marketeer

Dagelijks span ik mij in om al het moois van Jos zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen bij wijnminnend Nederland. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle activiteiten op de Beereshoeve in Noordbroek de nodige aandacht krijgen, want er valt genoeg te vertellen over Jos.

Diana Batema

administratie

Voor mij als geboren Groningse is het fantastisch om deel uit te maken van een team van een oer Gronings bedrijf. Drie dagen per week verzorg ik de administratie en ondersteun ik het management. Natuurlijk geniet ik ook van een goed glas wijn en kunt u mij – naast de administratieve zaken – ook tijdens de proeverijen tegenkomen. Proost op goede wijn!

Anouschka Snaak - van der Wal

directie

Opgegroeid in een ondernemersgezin, en sinds 2007 dan ook, samen met mijn man Wietze, trotse eigenaren van deze prachtige Wijnkoperij. U treft mij regelmatig op de winkelvloer. Ook ziet u mij op beurzen en evenementen waar Jos Beeres zich presenteert. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over wijn, relatiegeschenken en proeverijen. Graag ontvang ik u in de winkel, of geef u telefonisch / per mail advies op maat.

Wietze Snaak

ondernemer

Op 4 november 1997 als jongste winkelbediende begonnen bij Jos Beeres in het pand aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Na veel reizen door diverse wijnlanden over de hele wereld – en ervaring op doen in het maken van wijn – samen met mijn partner Anouschka op 1 november 2007 Jos Beeres overgenomen (10 jaar later). Een schitterend product als wijn met handel combineren is ideaal. Als je ziet dat mensen succes hebben met onze ingekochte wijnen en daarvan genieten dan klopt het verhaal!

Even geduld a.u.b.