Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Het team van Jos Beeres Wijnkoperij

Daniël Korringa – logistiek
Ik ben Daniël, sinds 2016 aan het werk voor Jos Beeres. Twee dagen in de week ben ik verantwoordelijk voor de bezorging in en om de stad Groningen. Daarnaast ben ik in Noordbroek actief met allerhande logistieke zaken. Terwijl ik zo bezig ben leer ik steeds meer over wijn.

 contact: dkorringa@josbeeres.nl

 
Dennis Vries

Dennis Vries  –  bedrijfsleider
Sinds 2013 ben ik bij Jos Beeres Wijnkoperij begonnen te helpen in de drukke maanden rondom Kerst. Dit is mij en Jos zo goed bevallen dat ik vanaf juni 2015 volledig werkzaam ben bij Jos Beeres Wijnkoperij. U zult mij regelmatig aan de telefoon krijgen als u contact met ons opneemt, en dan zal ik mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

 contact: dvries@josbeeres.nl

 
Dennis Vries

Nathalie Nanninga  –  accountmanager
Sinds april 2017 werk ik met veel trots voor Jos Beeres Wijnkoperij. Ik ben verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en daarnaast beheer ik bestaande relaties. Eén dag in de week kun je me vinden in de winkel en bij onze wijnproeverijen. Wilt u kennismaken met de wijnen van Jos Beeres? Neem contact met me op en dan maak ik graag een afspraak met u. Graag tot ziens bij Jos Beeres.

 contact: nnanninga@josbeeres.nl

 
Dirk Vliegenthart

Wouter Stam  –  winkelmedewerker
Vanaf mei 2017 ben ik werkzaam bij Jos Beeres Wijnkoperij in de fysieke winkel. U zult mij hier in de weekenden tegenkomen en ik neem graag even de tijd voor u en laat u graag kennismaken met het ruime assortiment dat wij te bieden hebben! Tot ziens bij Jos Beeres.

 contact: info@josbeeres.nl

 
Dirk Vliegenthart

Dirk Vliegenthart  –  commercieel adviseur
Waar een drukke decembermaand bij Jos Beeres al niet toe kan leiden…. In 2010 kwam ik in contact met dit bijzondere, dynamische bedrijf. Aan werk was toen al geen tekort en zo begon ik in maart 2011 fulltime voor Jos Beeres als ‘duizendpoot’. Mijn huidige werkzaamheden richten zich voornamelijk op het adviseren van horeca. Ik ben blij als onze klanten, groot of klein, dat ook zijn.

 contact: info@josbeeres.nl

 

Tim de Klerk  – online marketing
Sinds 2016 werkzaam bij Jos Beeres. Dagelijks span ik mij in om al het moois van Jos zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen bij wijnminnend Nederland. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle activiteiten op de Beereshoeve in Noordbroek de nodige aandacht krijgen, want er valt genoeg te vertellen over Jos.

 contact: online@josbeeres.nl

 

Diana Batema  –  administratie
Sinds oktober 2010 ben ik werkzaam bij Jos Beeres Wijnkoperij. Voor mij als geboren Groningse is het fantastisch om deel uit te maken van een team van een oer Gronings bedrijf. Twee dagen per week verzorg ik de administratie en ondersteun ik het management. Natuurlijk geniet ik ook van een goed glas wijn en kunt u mij – naast de administratieve zaken – ook tijdens de proeverijen tegenkomen. Proost op goede wijn!

 contact: dbatema@josbeeres.nl

 

Anouschka Snaak- van der Wal  –  directie
Opgegroeid in een ondernemersgezin, en sinds 2007 dan ook, samen met mijn man Wietze, trotse eigenaren van deze prachtige Wijnkoperij. U treft mij regelmatig op de winkelvloer. Ook ziet u mij op beurzen en evenementen waar Jos Beeres zich presenteert. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over wijn, relatiegeschenken en proeverijen. Graag ontvang ik u in de winkel, of geef u telefonisch / per mail advies op maat.

 contact: asnaak@josbeeres.nl

 
Wietze Snaak

Wietze Snaak  –  ondernemer 
Op 4 november 1997 als jongste winkelbediende begonnen bij Jos Beeres in het pand aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Na veel reizen door diverse wijnlanden over de hele wereld – en ervaring op doen in het maken van wijn – samen met mijn partner Anouschka op 1 november 2007 Jos Beeres overgenomen (10 jaar later). Een schitterend product als wijn met handel combineren is ideaal. Als je ziet dat mensen succes hebben met onze ingekochte wijnen en daarvan genieten dan klopt het verhaal!

 contact: info@josbeeres.nl

Even geduld a.u.b.