Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Franse rode wijn met de intense geur van eikenhout en rijp rood bessig fruit. De smaak is evenwichtig en aromatisch. Heerlijk bij rundvlees, wild of gerechten uit de oven.
Zeer fraaie rode wijn uit de Franse Bordeaux, met een aroma van vers rood fruit en eikenhout. De smaak is vol en past heel goed bij rund- of lamsvlees of verfijnde wildschotels.
Château Palmer is genoemd naar de Engelse generaal-majoor Charles Palmer, die het landgoed in 1814 verwierf. Zijn doel was om zijn wijn te promoten bij de Britse high society en tot op de dag van vandaag blijven de Britten er dol op.
Dat behalve sangiovese ook Franse druiven het uitmuntend doen in Toscane is inmiddels bewezen. Het beroemdst om z’n wijnen van Franse druivenrassen is de aan de kust gelegen regio Bolgheri.
Flesinhoud: 1500 ml
Grote verfijning met zijdezachte tannines. De biodynamische producent Manincor behoort tot de top in Alto Adige.
Italiaanse rode wijn met de geur van nieuw eikenhout, zwarte bosvruchten en een fijne kruidigheid. De smaak is vol, zwoel en rond. Uitstekend bij vlees of wildgerechten.
Château Palmer is genoemd naar de Engelse generaal-majoor Charles Palmer, die het landgoed in 1814 verwierf. Zijn doel was om zijn wijn te promoten bij de Britse high society en tot op de dag van vandaag blijven de Britten er dol op.
Château Palmer is genoemd naar de Engelse generaal-majoor Charles Palmer, die het landgoed in 1814 verwierf. Zijn doel was om zijn wijn te promoten bij de Britse high society en tot op de dag van vandaag blijven de Britten er dol op.
Château Palmer is genoemd naar de Engelse generaal-majoor Charles Palmer, die het landgoed in 1814 verwierf. Zijn doel was om zijn wijn te promoten bij de Britse high society en tot op de dag van vandaag blijven de Britten er dol op.