Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaak
Zoek op druivenras

Daniël Korringa

logistiek

Twee dagen in de week ben ik verantwoordelijk voor de bezorging in en om de stad Groningen. Daarnaast ben ik in Noordbroek actief met allerhande logistieke zaken. Terwijl ik zo bezig ben leer ik steeds meer over wijn.

Cindy Been

office manager

Als office manager houd ik mij dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden op kantoor, ondersteun ik het team van Jos en help ik mee in de winkel. In mijn functie probeer ik het team van Jos zoveel mogelijk te ontzorgen maar ook vóór ze te zorgen waar nodig.

Dennis Vries

bedrijfsleider

Mijn kennismaking bij Jos Beeres was in een drukke Kerstperiode. Dit is mij en Jos zo goed bevallen dat ik al snel volledig werkzaam werd bij Jos Beeres Wijnkoperij. U zult mij geregeld aan de telefoon spreken wanneer u met Jos Beeres belt, en dan zal ik mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Karel Elhorst

verkoop

In de meer dan 35 jaar ervaring als vinoloog én wijnliefhebber heb ik geleerd dat wijn telkens een verrassing is. Op de talrijke wijnreizen doe je steeds nieuwe ontdekkingen en zijn er weer aangename kennismakingen. Als verkoper buitendienst wil ik die inspiratie en het enthousiasme graag met u delen en u adviseren over dit prachtige product!

Wouter Stam

winkelmedewerker

U zult mij in de weekenden tegenkomen in de winkel en ik neem graag even de tijd voor u. Uit het ruime assortiment van Jos Beeres is er altijd een mooie wijn te vinden die past bij uw wensen. Tot ziens bij Jos Beeres.

Dylan Jongman

online marketeer

Begonnen als stagiaire marketing medewerker, nu combineer ik de online marketeer functie met de opleiding Commerciële Economie. Wekelijks houd ik mij bezig met o.a. de online vindbaarheid, social media en online uitstraling van Jos Beeres Wijnkoperij en de Beereshoeve.

Tim de Klerk

online marketeer

Dagelijks span ik mij in om al het moois van Jos zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen bij wijnminnend Nederland. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle activiteiten op de Beereshoeve in Noordbroek de nodige aandacht krijgen, want er valt genoeg te vertellen over Jos.

Diana Batema

administratie

Voor mij als geboren Groningse is het fantastisch om deel uit te maken van een team van een oer Gronings bedrijf. Drie dagen per week verzorg ik de administratie en ondersteun ik het management. Natuurlijk geniet ik ook van een goed glas wijn en kunt u mij – naast de administratieve zaken – ook tijdens de proeverijen tegenkomen. Proost op goede wijn!

Wietze Snaak

ondernemer

Op 17-jarige leeftijd, op 4 november 1997 als jongste winkelbediende begonnen bij Jos Beeres in het pand aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat (Groningen). Na veel reizen door diverse wijnlanden over de hele wereld – en ervaring op doen in het maken van wijn – de kans gegrepen om Jos Beeres 10 jaar later in 2007 over te nemen. Een schitterend product als wijn met handel combineren is ideaal. Als je ziet dat mensen succes hebben met onze ingekochte wijnen en daarvan genieten dan klopt het verhaal!

Even geduld a.u.b.