Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaakprofiel
Zoek op flesinhoud

Daniël Korringa

klantenservice

Door de jaren heen heb ik bij Jos Beeres vele kanten van het bedrijf gezien. In het verleden als bezorger en logistiek medewerker leerde ik ons brede assortiment goed kennen. Tegenwoordig ontferm ik mij over de inkoop en verkoop van onze wijnen vanuit het kantoor in Groningen. De kans is groot dat u mij te spreken krijgt wanneer u belt voor een bestelling of een vraag, ik help u graag!

Marsha Lenstra

office manager

Ik ben opgegroeid in de stad Groningen, kom uit een ondernemers gezin en werk al meer dan 24 jaar in de drankenbranche. Bij Jos Beeres ben ik verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Ik ben een schakel tussen het personeel en het management. Met een oplossingsgerichte instelling zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen het team van Jos.

Diana Batema

administratie

Voor mij als geboren Groningse is het fantastisch om deel uit te maken van een team van een oer Gronings bedrijf. Drie dagen per week verzorg ik de administratie en ondersteun ik het management. Natuurlijk geniet ik ook van een goed glas wijn en kunt u mij – naast de administratieve zaken – ook tijdens de proeverijen tegenkomen. Proost op goede wijn!

Sianne Rob

online Marketeer

Hoi, mijn naam is Sianne. Sinds april ben ik werkzaam bij Jos Beeres Wijnkoperij. Met weinig ervaring maar veel enthousiasme en motivatie ben ik mijn avontuur begonnen om zo veel mogelijk van mijn collega's, klanten, mede wijnliefhebbers te leren. Ik zal bij Jos Beeres een stuk van de online marketing verzorgen, de social media en de collega's op de klantenservice ondersteunen. Een ware duizendpoot die vrolijk in het leven staat en zeker houdt van een mooi glas wijn. Wie weet tot gauw, Santé!

De aanbevelingen van Sianne

Wietze Snaak

ondernemer

Op 17-jarige leeftijd, op 4 november 1997 als jongste winkelbediende begonnen bij Jos Beeres in het pand aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat (Groningen). Na veel reizen door diverse wijnlanden over de hele wereld – en ervaring op doen in het maken van wijn – de kans gegrepen om Jos Beeres 10 jaar later in 2007 over te nemen. Een schitterend product als wijn met handel combineren is ideaal. Als je ziet dat mensen succes hebben met onze ingekochte wijnen en daarvan genieten dan klopt het verhaal!

De aanbevelingen van Wietze

Even geduld a.u.b.