Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaakprofiel
Zoek op flesinhoud

Business Class Wijn van de Week
Wijn van de Week en meer

"Rode wijn zonder make-up", zo luidt de quote van Nederlands grootste wijnschrijver Hubrecht Duijker. En hij heeft meer dan gelijk. Wat is dit een uniek wijnhuis, met in iedere jaargang een eigen stijl. Ja het staat er echt: wijn uit Libanon, Chateau Musar. Wat je proeft in deze wijn proef je nooit weer in welke wijn dan ook. Voor de liefhebbers van diep gerijpte Bordeaux-wijnen, intense Italianen en rijpe Rioja is Musar een "must have". Naast de fantastische smaak ook voor de beleggers onder ons de tip om in te beleggen!

Leuk om te weten, de tempel van Bachus staat op slechts 70 km van Chateau Musar. De Tempel van Bacchus was een belangrijke Romeinse tempel in Baalbek, Libanon. De tempel was gewijd aan Bacchus, de Romeinse god van de wijn. Het wordt beschouwd als een van de best bewaarde Romeinse tempels ter wereld. De tempel werd rond 150 in opdracht van de Romeinse keizer Antoninus Pius gebouwd door een onbekende architect.

Wijn van de week: Chateau Musar Bekaa Valley 2016 voor € 43,40 per fles. Bestelt u er 12 dan heeft u deze uitzonderlijke wijn al voor €39,80 per fles.

Tip: Musar 1998 nu van € 55,00 voor € 50,00

        Musar 2000 nu van € 55,00 voor € 50,00

Voor meer musar zie www.josbeeres.nl/musar

Opname bijwonen van Business Class?
Wilt u een keer een opname van Business Class bijwonen? Dat kan via de website van Business Class (klik hier).

Even geduld a.u.b.