Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaakprofiel

Business Class Wijn van de Week
Wijn van de Week en meer

De oorsprong van de wijnen onder het Celinum label kennen een rijke historie in de persoon van Wietze Snaak. Als 17 jarige knul was zijn eerste lekkere drinkbare rode wijn afkomstig uit het zooltje van de hak van de laars: Puglia / Apulië. Alsof hij de druivensoort zelf had ontdekt moest iedereen dit proeven want hij vond het lekker dus in zijn beleving kon het niet anders dan dat iedereen dit lekker zou moeten vinden: de negroamaro-druif! Naast de Negroamaro zijn we in deze prachtige streek opzoek gegaan naar meerdere wijnen onder dit unieke label en uitgekomen bij een heerlijke Chardonnay en een uitzonderlijke Primitivo.

Tijdens het samenwerken met meer dan 1000 boeren (sommige met 0,5 hectare tot 25 hectare) ontstond de droom onder zijn eigen label de meest betaalbare en smaakvolste Italiaanse wijnen te selecteren, blenden, bottelen en op de Nederlandse markt te brengen. Constant in kwaliteit, veel voor weinig en met het zeer bekende Italiaanse zwoele rijpe toontje in alle wijnen. Niet enkel een streling voor de tong maar ook een parel voor het oog: het moderne klassieke mozaïek etiket maakt het stijlvol af als een passend maatpak van Italiaanse komaf.

Wijn van de week: Celinum Negroamaro voor maar €7,50 per fles.

Naast de wijn van de week hebben we ook een prachtig pakket samengesteld met 12 flessen Celinum: 6 Negroamaro, 3 Chardonnay en 3 Primitivo. Bij dit pakket ontvangt u een gratis luxe wijnkoeler. Kosten van dit pakket slechts €100,-.

Opname bijwonen van Business Class?
Wilt u een keer een opname van Business Class bijwonen? Dat kan via de website van Business Class (klik hier).

Even geduld a.u.b.