Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op dranksoort
Zoek op smaakprofiel
Zoek op flesinhoud

Business Class Wijn van de Week
Wijn van de Week en meer

Het wijnmakersechtpaar Pierre en Béatrice Ardoin bewijst al tientallen jaren dat goede bordeaux zeer betaalbaar kan zijn. Deze prachtige rode bordeaux van Château Cap Saint-Martin wordt gemaakt van druiven van oude merlotwijnstokken.

Tot nu toe was er echter nog geen wijn in zijn assortiment die uitsluitend van deze druif is gemaakt. Wij vroegen hem dat als experiment wel te doen en zijn meest rijpe druiven te selecteren. Bovendien wilden we er een luxe cuvée van maken door de wijn langer op eikenhouten fusten te laten rijpen. De wereldberoemde Petrus (Pomerol) gemaakt van 100% merlot is inspirerend geweest voor het maken van dit “Petruusje”.

Hij is er weer: onze geliefde Bordeauxspecial! Behalve enkele grote favorieten van onder meer Cap Saint Martin, Lassalle en Gaillard, treft u in de selectie ook twee nieuwe trouvailles van bijzonder hoog niveau: een gerijpte bijna Saint-Émilion van niemand minder dan Denis Durantou en een indrukwekkende Saint-Estèphe van de eigenaren van 2e Cru Classé Château Montrose. Kortom, dit is het moment om Bordeaux te kopen.

TIP: Perfect bij Bordeaux, Riedel Vinum Cabernet- Merlot glazen. Nu met gratis poleerdoek!

Wijn van de week: Château Cap Saint-Martin Blaye Côtes de Bordeaux Cuvée Prestige Merlot 2018 voor maar €10,95 per fles. (normaal €12,95)

Wijnpakket Bordeaux nu voor €119,00 (normaal €140,30)

Riedel Vinum Cabernet-Merlot glazen met gratis poleerdoek nu voor €39,90

Opname bijwonen van Business Class?
Wilt u een keer een opname van Business Class bijwonen? Dat kan via de website van Business Class (klik hier).

Even geduld a.u.b.