Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op prijs

het team van Jos

Het team van Jos Beeres wijnkoperij bestaat uit een groep enthousiaste en gepassioneerde wijnkenners. Ze hebben allemaal jarenlange ervaring in het selecteren van de beste wijnen uit de hele wereld en weten precies wat er nodig is om een geweldige wijnervaring te creëren.

De wijnkopers van Jos Beeres reizen regelmatig naar wijngebieden over de hele wereld om de nieuwste wijnen te proeven en te selecteren voor hun assortiment. Ze werken nauw samen met wijnboeren en producenten om ervoor te zorgen dat de wijnen die ze aanbieden van de hoogste kwaliteit zijn.

Het team van Jos Beeres staat ook altijd klaar om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun wijn. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere witte wijn om te serveren bij je volgende diner of naar een stevige rode wijn om te delen met vrienden, het team van Jos Beeres kan je altijd helpen de perfecte wijn te vinden.

Kortom, het team van Jos Beeres wijnkoperij is een groep professionele en gepassioneerde wijnkenners die ervoor zorgen dat je altijd de beste wijnen kunt vinden en genieten.

Daniël Korringa

klantenservice

Door de jaren heen heb ik bij Jos Beeres vele kanten van het bedrijf gezien. In het verleden als bezorger en logistiek medewerker leerde ik ons brede assortiment goed kennen. Tegenwoordig ontferm ik mij over de inkoop en verkoop van onze wijnen vanuit het kantoor in Groningen. De kans is groot dat u mij te spreken krijgt wanneer u belt voor een bestelling of een vraag, ik help u graag!

De aanbevelingen van Daniël

Diana Batema

administratie

Voor mij als geboren Groningse is het fantastisch om deel uit te maken van een team van een oer Gronings bedrijf. Drie dagen per week verzorg ik de administratie en ondersteun ik het management. Natuurlijk geniet ik ook van een goed glas wijn en kunt u mij – naast de administratieve zaken – ook tijdens de proeverijen tegenkomen. Proost op goede wijn!

De aanbevelingen van Diana

Sianne Rob

online Marketeer

Hoi, mijn naam is Sianne. Met veel enthousiasme en motivatie ben ik mijn avontuur bij Jos Beeres begonnen. Ik kijk er naar uit om zo veel mogelijk van mijn collega's, klanten en mede wijnliefhebbers te leren en hoop een ander ook een beetje van mijn kennis mee te mogen geven. Ik zal bij Jos Beeres een stuk van de online marketing verzorgen, administratie en de collega's op de klantenservice ondersteunen. Een ware duizendpoot die vrolijk in het leven staat en zeker houdt van een mooi glas wijn. Wie weet tot gauw, Santé!

De aanbevelingen van Sianne

Wietze Snaak

ondernemer

Ik ben op 17-jarige leeftijd, op 4 november 1997, als jongste winkelbediende begonnen bij Jos Beeres in het pand aan de Oude Kijk in 't Jatstraat in Groningen. Na veel reizen door diverse wijnlanden over de hele wereld en ervaring op te hebben gedaan in het maken van wijn, heb ik de kans gegrepen om Jos Beeres 10 jaar later, in 2007, over te nemen. Het combineren van een schitterend product als wijn met handel is ideaal. Als je ziet dat mensen succes hebben met onze ingekochte wijnen en daarvan genieten, dan klopt het verhaal!

De aanbevelingen van Wietze

Even geduld a.u.b.