Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op prijs

Tevredenheidsgarantie en retourneren

100% tevredenheidsgarantie

Bij Jos Beeres Wijnkoperij staat uw tevredenheid voorop. Mocht u onverhoopt niet 100% tevreden zijn over uw levering of onze service, dan doen wij onze uiterste best om samen met u tot een oplossing te komen. Neem contact met ons op via verkoop@josbeeres.nl of bel 050 - 313 22 41.

Retourneren van goederen

Bij josbeeres.nl kunt u uw zending retourneren, tenzij vooraf anders besproken. U heeft een bedenktermijn van 14 dagen na levering. Neem vóór het verstrijken van de bedenktermijn contact met ons op via verkoop@josbeeres.nl, zodat wij uw retourzending in werking kunnen zetten.

Wij vragen u de goederen, voor zover mogelijk, in de originele verpakking aan ons retour te zenden. De kosten voor de retournering zijn voor uw rekening. Mochten wij de goederen zelf retour moeten halen, dan berekenen wij € 15,00 per colli retourkosten (kosten i.v.m. transport, inslag in ons accijnsvrije magazijn en administratie).

Let op! Mocht u de goederen niet door ons op laten halen, maar zelf retour sturen, dan dient u deze te retourneren aan: Heereweg 276, 2161 BT in Lisse.

De goederen kunnen niet worden geretourneerd aan de winkel in Noordbroek.

Even geduld a.u.b.